Як користуватися тайською зубною пастою26.08.2020

Тайська зубна паста - продукт, що має величезну популярність не тільки в Таїланді. Її очищувальні та лікувальні властивості підносить весь світ, і мало хто повертається з подорожі екзотичною країною, не маючи в багажі кількох коробочок з усім відомим продуктом. Люди, які спробували традиційний тайський продукт, продовжують охоче користуватися ним і у себе на батьківщині, а також рекомендують тайську зубну пасту своїм знайомим.

Читати далі...

Які олії привезти з Тайланду26.08.2020

Натуральні олії з Таїланду особливо популярні. Вони продаються на місцевих ринках дешево. Якщо не хочете нарватися на підробку, краще купувати олії у спеціалізованому магазині чи аптеці, а не на вуличних лотках. Така продукція коштуватиме дорожче.

Читати далі...

Як вибрати засіб для зняття макіяжу24.07.2020

Макіяж давно увійшов у життя кожної представниці прекрасної статі. Завдяки йому вони почуваються привабливими. Щоденне використання косметики неможливе без правильного очищення шкіри обличчя. Це значний етап доглядових процедур. Кошти для зняття макіяжу пропонують усі виробники косметики, асортимент вражає. Цілі - не тільки очищення, але й безпечний догляд, приведення в тонус, пом'якшення, протизапальну дію, захист від зовнішніх впливів.

Читати далі...

ТОП-5 основних правил догляду за зубами25.06.2020

Іти з усмішкою по життю мріє кожен. Бажано, щоб вона була гарною, голлівудським зіркам на заздрість. Усього потрібно - доглядати за зубами і порожниною рота. У цій статті ми пропонуємо Вам ТОП-5 основних правил догляду.

Читати далі...

Як правильно вибрати хороший сонцезахисний крем для обличчя та тіла25.06.2020

Найкращий засіб убезпечити себе від сонячного пекла – сидіти вдома. Варто ж вийти з дому в літній день, як ти піддаєшся впливу сонячних променів, навіть у тіні. Непереносимість сонячних променів обумовлена генетично, але в переважній більшості випадків опіки шкіри тіла, рук, ніг та обличчя після денної прогулянки – наслідок тривалого та безперервного перебування під відкритим сонцем.

Читати далі...