Як правильно вибрати хороший сонцезахисний крем для обличчя та тіла

Кращий засіб убезпечити себе від сонячного пекла - сидіти вдома. Варто ж вийти з дому в літній день, як ти піддаєшся впливу сонячних променів, навіть у тіні. Непереносимість сонячних променів обумовлена генетично, але в переважній більшості випадків опіки шкіри тіла, рук, ніг та обличчя після денної прогулянки – наслідок тривалого та безперервного перебування під відкритим сонцем. Як ми знаємо, у всьому головне – поміркованість. Як не переборщити із сонячними ваннами?

Як правильно вибрати хороший сонцезахисний крем для обличчя та тіла?

Шкіра обличчя, внутрішньої та зовнішньої частини стегон і рук має різну чутливість до зовнішніх подразників, включаючи ультрафіолетове випромінювання. Подбати про все тіло цілком, не отримавши опік після прогулянки під час пікової активності сонця (з 12:30-13:40) або перебування на пляжі весь день - справжнє мистецтво, особливо для людей зі світлою шкірою та чутливістю до SPF-фільтрів. /span>

Показник SPF сигналізує про максимальний рівень захисту даного крему - на тюбиках зазвичай вказується в першу чергу і має граничний поріг 50 для надчутливої та дуже світлої шкіри, в той час, як більшості людей достатньо захисту з SPF-фільтр 15-25. Пам'ятаємо, що вирушаючи на море вперше після зимово-весняного відпочинку, у пляжну сумку варто класти не один, а два або навіть три сонцезахисні креми. Підтримуючим ефектом для рівномірної засмаги без опіків служать сироватки та олії для тіла, але вони не можуть забезпечити повноцінний захист епідермісу та верхнього шару дерми замість сонцезахисного крему.

Використовуючи крем з більш високим рівнем SPF для обличчя та ніжної шкіри всередині стегон, рук, сідниць та біля пахв, для решти тіла достатньо придбати засіб від засмаги з позначкою 25, інакше є ризик не засмагнути зовсім. Це ж стосується чутливої шкіри дитини, для якої рекомендується використовувати засоби для захисту протягом усієї відпустки або вимушених прогулянок сонцем.

Міфи, пов'язані з використанням сонцезахисних кремів від засмаги

Захист від агресивних сонячних променів у полуденне та післяобіднє сонце - це усвідомлене ставлення до можливостей свого організму перенести атаку максимально активним випромінюванням.

  • вони змиваються при вході у воду;

  • вони захищають шкіру від UV-променів на 100%;

  • вони підходять для всіх типів шкіри.

Усі три фактори зумовлюють вибір правильного засобу від сонячних опіків, що підходить саме для вашої шкіри. Сонцезахисний крем з високим рівнем захисту має в'язку та жирну текстуру, що надійно покриває область нанесення товстим шаром плівки, стійкою до води та витирання рушником. Менш інтенсивні за впливом креми також складно змити після нанесення, внаслідок чого не рекомендується змішувати різні захисні засоби від різних виробників – зайва витрата грошей та ризик отримати зворотний ефект (низький рівень захисту) надто високі. Сподіватися, що засіб від засмаги, нанесений один раз, повністю позбавить вас всіх побічних ефектів, нерозсудливо - краще чергувати сеанси сонячних ванн і кожні 15-20 хвилин йти в тінь.

Завжди слід пам'ятати, що на смаглявій та темній шкірі високі SPF-фільтри не спрацюють, але захист від ультрафіолету, що міститься в сонячних променях, слід забезпечувати завжди - сонцезахисного крему з найнижчим рівнем захисту буде достатньо.

Сонцезахисні креми, доступні для замовлення та броні прямо зараз

Літній час - не тільки радість для всіх, але й випробування, і ми намагаємося полегшити вам усі можливі незручності та дискомфортні відчуття, з якими ви можете зіткнутися на відкритому сонці. Ми пропонуємо креми, лосьйони та інші сонцезахисні засоби до, після та від засмаги з додаванням вітамінів, екстрактів та пом'якшуючих компонентів для всіх типів шкіри. Якщо ви не можете визначитися, який сонцезахисний крем вибрати, запитайте у нас - наші консультанти порадять найефективніший і найбільш підходящий саме для ваших цілей крем, спрей або лосьйон.

Нехай ваше літо буде незабутнім!