Які ліки привезти з Тайланду26.08.2020

Тайські медичні традиції дуже багаті та перевірені часом. Тому українські туристи у пошуках недорогих та дієвих засобів не обходять увагою тайські аптеки. Сенс везти з Таїланду лікарські засоби, безумовно, є, але при цьому варто дослухатися рекомендацій тих, хто вже купував і використовував ці препарати. І, звичайно, правильним рішенням буде купити їх не на ринках, а в аптеці, де Ви отримаєте гарантовану якість та консультацію фармацевта.

Читати далі...

Приготування та користь тайського смарагдового чаю24.07.2020

Тайський смарагдовий чай вважається візитівкою Королівства Таїланд. Напій славиться тонізуючими, антиоксидантними, омолоджуючими властивостями. Вирушаючи на відпочинок у далеку південну країну, туристи вносять зелений молочний чай до обов'язкових покупок. А після повернення додому насолоджуються неповторним вершковим смаком, божественним ароматом.

Читати далі...

Переваги натуральної косметики24.07.2020

Не існує жінок, які хоча б раз у житті не користувалися косметикою для прикраси або маскування прищів, садна та інших дрібних недоліків шкіри. Мета декоративної косметики – швидка допомога для шкіри, коли за короткий проміжок часу їй потрібно надати доглянутого та гарного вигляду. Не всі бренди декоративної косметики позиціонують себе, як 100% органічні, адже натуральна косметика поступається звичайною стійкістю і простотою нанесення. У ритмах життя сучасного мегаполісу жінки шукають швидкі та логічні рішення, як виглядати ідеально, не витрачаючи при цьому зайвих засобів. 

Читати далі...

Топ 12 популярних товарів сайту TomYam.29.10.2018

Взимку наше тіло вимагає більш ретельного догляду, оскільки холоду, морози, вологість і перепади температур негативно діють на шкіру, волосся, нігті. Спеціалізований інтернет-магазин TomYam підібрав кращі тайські засоби по догляду за шкірою, волоссям, тілом, які стануть в нагоді вам, незалежно від сезону. Отже, Топ 12 популярних товарів сайту TomYam.

Читати далі...

Тайські засоби від застуди05.03.2018

Темп життя сучасної людини нагадує спринт. Ми постійно кудись поспішаємо під навислим тиском від цейтноту на роботі, поєднуємо трудову діяльність і сім'ю, намагаємося встигнути все і навіть більше. Тож не дивно, що сезонний грип чи застуда для нас не стають приводом зупинятися.

Читати далі...