Тайські засоби від застуди

Темп життя сучасної людини нагадує спринт. Ми постійно кудись поспішаємо під навислим тиском від цейтноту на роботі, поєднуємо трудову діяльність і сім'ю, намагаємося встигнути все і навіть більше. Тож не дивно, що сезонний грип чи застуда для нас не стають приводом зупинятися.

Переносити хворобу «на ногах», безумовно, не найкраще рішення. Але не кожен може дозволити собі повноцінний лікарняний до повного одужання. Пропонуємо топ тайських засобів від застуди, які швидко повернуть прекрасне самопочуття!

Чому варто вибрати тайські кошти від застуди?


Якщо ви дбаєте про своє здоров'я, і ​​хочете перемогти простуду ефективними і безпечними засобами, то тайські препарати - кращий вибір. Продукція з країни вічного сонця має кілька суттєвих переваг, з якими варто ознайомитися:

- Натуральний склад. Екстракти екзотичних рослин, витяжки природного походження, ефірні масла дбайливо впливають на організм, не викликаючи алергії або побічних ефектів.

- Зручне дозування. Тайські засоби від застуди випускаються в зручних флаконах, стіках, тюбиках, що дозволяє комфортно носити їх з собою.

- Висока ефективність. Вже після першого застосування настає помітне поліпшення самопочуття, а застуда відступає. Повне одужання досягається швидше, ніж при прийомі стандартних аптечних препаратів.

- Низька ціна. Вибираючи тайські кошти від застуди, ви економите до 40% коштів!

- Відсутність протипоказань. Тайські засоби від застуди можуть використовувати люди з алергією, чутливою шкірою, вагітні жінки або мами в період лактації.

- Комплексна дія. Завдяки грамотно продуманої формулою один засіб замінює два-три аптечних препарату.

Які тайські засоби від застуди варто купити?


Інтернет-магазин Tomyam.com.ua пропонує ТОП 5 продуктів для боротьби із застудою, грипом і сезонними вірусними захворюваннями. На що звернути увагу:

• Eugica Fort. Капсули для швидкого лікування грипу, нежитю, кашлю. Активні компоненти (ефірні олії чайного дерева, м'яти, імбиру, екстракт лимонного базиліка) допомагає в лічені дні побороти простудні захворювання. Має відхаркувальну, мукалтіческім дією, надає антибактеріальний, протизапальний ефект.

• White Tiger Balm. Ціна від 197 грн. Легендарний білий бальзам з м'яким дією. Зігріваючий ефект без ризику виникнення алергічної реакції. Усуває болі, м'язові спазми, лікує розтягування і травми. Підходить для інгаляцій і масажу. Для лікування кашлю досить розтирати маззю груди і область спини.

• Білий бальзам. Ціна від 166 грн. Ідеальне поєднання натуральних олій і китового жиру забезпечує високу зігріваючу здатність. Можна використовувати в якості гірчичників. Має аналгетичну дією.

• Abhai Makham Pom Couch Drop. Драже з сильним мукалтіческім ефектом лікує кашель, болі в горлі, відновлює голос. Не має протипоказань.

• Poy Sian Mark II. Ціна від 202 грн. Набір компактних інгаляторів для носа, які зручно носити навіть в найменшій сумочці або кишені куртки. У складі виключно природні компоненти, які допомагають позбутися від нежиті, а також сприяють лікуванню безсоння і розладів нервової системи.

Замовити ці та інші тайські засоби від застуди ви можете на сайті Tomyam.com.ua з доставкою по Україні: Київ, Львів, Харків, Одеса, Херсон, Маріуполь, Запоріжжя, Ужгород, Умань, Рівне, Івано-Франківськ, Хмельницький.