Топ 12 популярних товарів сайту TomYam.

Взимку наше тіло вимагає більш ретельного догляду, оскільки холоду, морози, вологість і перепади температур негативно діють на шкіру, волосся, нігті. Спеціалізований інтернет-магазин TomYam підібрав кращі тайські засоби по догляду за шкірою, волоссям, тілом, які стануть в нагоді вам, незалежно від сезону. Отже, Топ 12 популярних товарів сайту TomYam.

1. Кокосове масло.
Універсально підходить для догляду за шкірою, волоссям, порожниною рота, а неповторний запах цього продукту перетворить звичайну процедуру в спа-догляд.

2. Дезодорант Crystal.
Натуральний, гіпоалергенний антиперсперант справляється з підвищеною пітливістю і гіпергідрозом. Засіб не накопичується в організмі, не забиває пори, має нейтральний аромат і не подразнює шкіру.


3. Продукти на основі муцина ефективні в боротьбі з віковими змінами шкіри. В асортименті інтернет-магазину TomYam знайдуться будь-які равликові засоби, починаючи від кремів або сироваток і закінчуючи масками, гелями для вмивання.

4. BB-крем.
Ще один популярний б'юті-продукт з Азії, що дозволяє добитися ідеально рівною, матовою шкіри, одночасно доглядаючи за нею. BB-крем справляється з будь-якими недосконалостями (запалення, пігментні плями, веснянки, прищики), надаючи шкірі легке сяйво.

5. Тканинні маски для шкіри обличчя.
Збагачені равликовим муцином, екстрактами фруктів, екзотичних рослин, пептидом зміїної отрути вони мають широкий спектр дії: харчування, зволоження, антивікової догляд, відбілювання.

6. Гель Алое Віра.
Володіючи потужним антисептичним і антибактеріальну дію, засіб заспокоює роздратовану шкіру, усуває наслідки стресу та інших негативних впливів. TomYam рекомендує використовувати його для догляду за шкірою після сонячних або термічних опіків.

7. Патчі під очі з колагеном.
Хочете, щоб ваш погляд був свіжим і виразним? Тоді обов'язково замовте на сайті TomYam колагенові патчі. Вони миттєво прибирають синці, мішки під очима, усувають набряклість і роблять шкіру неймовірно свіжої.

8. Зубні пасти.
Легендарні тайські зубні пасти з екстрактом бамбука, екзотичних фруктів і перловою пилу поступально і дбайливо відбілюють зуби. Кращі засоби по догляду за порожниною рота з потужним лікувально-профілактичну дію.

9. Мило Madame Heng.
Туалетне мило знаменитого бренду відомо у всьому світі. Ефективно бореться з прищами, акне, запаленнями, не пересушує шкіру обличчя. TomYam радить використовувати його в якості альтернативи стандартним засобам для вмивання.

10. Маски для волосся Natura, Lolane.
Знахідка для власниць сухих, пошкоджених, ламких волосся. Всього кілька застосувань - і ваша шевелюра сяє здоров'ям.

11. Шампунь Kok Liang.
Підійде як для щоденного догляду і для боротьби лупою, сухістю шкіри голови, випаданням волосся. Відсутність сульфатів та інших шкідливих речовин в складі дозволяють використовувати його навіть людям з чутливою шкірою голови.

12. Лосьйон Hydrating Lotion, Hada Labo.
Завдяки високій концентрації гіалуронової кислоти засіб живить шкіру, насичує її корисними речовинами, розгладжуючи мімічні зморшки.

Всі ці засоби завжди в наявності на сайті TomYam за доступною ціною.