Тайські зубні пасти

Яка основна відмінність Тайської зубної пасти від звичної нам Європейської?
 Насправді, відповідь дуже і дуже простий.
Пропоновані нами Тайські зубні пасти практично на 100% складаються з органічних, природних компонентів.
І саме в цьому і полягає їх чудодійний секрет!

Тайські зубні пасти, як і будь-який інший продукт виконаний на натуральній основі відрізняється воістину великим потенціалом. Крім усього іншого аналогів саме зубних паст з Таїланду, Ви не знайдете ніде.
 
 Сказати по правді, ми самі, відкривши для себе Тайську зубну пасту, давно вже не купуємо в супермаркетах звичайну.
 Крім тих стандартних властивостей, якими, по ідеї, повинна володіти зубна паста - боротися з карієсом, очищати зубний наліт, усувати плями від кави, чаю і сигарет і розчиняти зубний камінь (завдання під час не здійсненні (!) Для звичайної зубної пасти), Тайська зубна паста відрізняється ще одним, дуже і дуже важливою властивістю.
Після єдине разової чистки цими пастами зуби залишаються чистими і, якщо можна так висловитися, «свіжими» практично до самого вечора.
 
Не можна не сказати ще про одних властивостях цього унікального продукту - лікувальних.
Практично всі пасти мають антибактеріальну та протизапальну дію. Вони зміцнюють емаль, лікують різні інфекції і захворювання ротової порожнини і показані навіть для самих чутливих ясен і зубів.
 
А відбілюючий ефект від цих органічних паст не зрівняється з жодною супер-вибілюючої пастою з масою хімічних інгредієнтів.

Проте, можна, звичайно ж, дуже багато говорити, але краще просто спробувати самому і ми гарантуємо, що ефект вас не розчарує.