Відбілюючі тайські зубні пасти

Тайські зубні пасти істотно відрізняються від звичних для нас паст в тюбиках. Вони мають інший смак, колір і незвичайну структуру. Крім того, тайці випускають пасти в шайбообразних круглих коробочках.

У чому ж секрет цих відбілюючих паст і чому вони стали так популярні в Україні?

Переваги таких паст

Тайські пасти мають істотні плюси і особливості:

  1. Вони запобігають появі карієсу і інших стоматологічних захворювань.

  2. Економія. Використання таких паст - дуже вигідний варіант. При правильному застосуванні і дозуванні її вистачить на 3 місяці.

  3. Свіжість дихання після чистки зубів зберігається тривалий час.

  4. При регулярному використанні емаль зубів значно стає біліше. Буквально через пару тижнів ви вже помітите результат.

До їх складу зазвичай входить абразивну речовину - глина, олії м'яти, гвоздики, порошок з листя гуави. За консистенцією засіб нагадує пресований або мокрий порошок і володіє специфічним смаком і запахом.

Які бувають тайські пасти

Тайські засоби для чищення зубів діляться на два типи: відбілюючі і трав'яні. Давайте розглянемо найвідоміші види від топових тайських виробників.

відбілюючі

Herbal Clove Toothpast. Найпоширеніша паста в Україні. Усуває жовтий наліт на емалі. Якщо ви любитель чорної кави, міцного чаю і сигарет, то ваша емаль напевно потребує відбілюванні. Паста Herbal Clove Toothpast - ваше спасіння.

Punchalee. До складу входять рослинні компоненти і кальцій, такий необхідний для зміцнення і здоров'я зубів. Крім відбілювання емалі ця паста зміцнить ваші ясна і запобіжить ряд захворювання порожнини рота. Незвичний смак і запах.

Twin Lotus Fresh Cool. Ця паста, навпаки, має нейтральний ароматом і присмаком. Форма випуску - у вигляді звичного для нас тюбика. Найкраще підходить для чутливих зубів. Вбиває бактерії, усуває наліт на зубах. Завдяки екстракту трав загоює дрібні ранки в роті.

трав'яні

Herbal clove toothpaste. Екзотична паста чорного кольору. Масла гвоздики, ментолу і інші рослинні екстракти сприяють відбілюванню зубів і знищення мікробів у ротовій порожнині.

Abhai Herbe. До складу входить кора мангустіна, яка робить колір пасти темним. Її головні функції - антибактеріальна і загоює. Abhai Herbe не володіє відбілюючим ефектом.

Twin Lotus. Простий запах і легкий ненав'язливий смак. Відбілює зуби і знищує мікроби. Twin Lotus здатна усунути навіть зубний камінь при регулярному використанні.

Інструкція із застосування

До баночці додається спеціальна маленька лопаточка. Її потрібно захопити трохи пасти розміром з сірникову головку і перекласти на суху зубну щітку, яка змочується вже в процесі чистки зубів. Потім лопатку потрібно помити водою.

Пам'ятайте, що не можна допустити потрапляння води в баночку з пастою.

Щітку можна опускати в банку із засобом, щоб не занести туди мікроби. До того ж таким способом не дотримується дозування пасти.

Протипоказання

Є ряд протипоказань, при яких використання пасти потрібно припинити:

  1. Не можна використовувати при підвищеній чутливості ясен і зубів.

  2. При виникненні алергічних реакцій на компоненти.

  3. При виразках і відкритих ранках у ротовій порожнині, тому що в пасті міститься висока концентрованість.

висновок

На сайті нашого інтернет-магазину представлений широкий асортимент тайських зубних паст на будь-який вибір. Купити засіб і оформити замовлення можна на сайті одним кліком.

Дотримуйтесь основні рекомендації, користуйтеся на здоров'я і сіяйте бездоганною посмішкою!