Ароматерапія для дітей. Ефективність ефірних олій

Жодна лавка чудодійних препаратів не обходиться без ефірних олій. Ароматерапія стала незамінною частина побуту в культурах середньо- та південноазіатських народів. Терапія ароматами рослин та трав застосовується у побуті для усунення наслідків серйозних захворювань, підвищення радості та лікування психічних розладів у дорослих та дітей. У середні віки терапію маслами використовували у приватних будинках підвищення добробуту домовласників і загального тонусу всіх членів сім'ї. У наш час традиція обкурювати приміщення для позбавлення від злих духів і хвороб духу і тіла введена як важлива частина життя людей, які визнають існування ефірного тіла та здатність рослинних олій оздоровлювати, зміцнювати та лікувати його.

Ароматерапія для дітей для дітей дошкільного віку та малюків. Ефективність ефірних олій

Заспокійливий ефект на нервову систему пов'язаний з дією ефірних олій на периферійну нервову систему. У процесі вдихання сполучних елементів ефірних смол у кілька разів прискорюється діяльність кори мозку. Багато дітей відзначають, що робота над уроками йде швидше під впливом ефірних олій, що виділяються від аромалампи, що стоїть у кімнаті. Ароматичні процедури тим і шкідливі, що викликають звикання, і рекомендується змінювати ефірну олію в чаші лампи після кількох сеансів і не зловживати частотою процедур. Одні й ті ж аромати, що вдихаються людиною протягом тривалого часу, стимулюють носові рецептори до нечутливості і навіть алергії та головного болю на запах даної ефірної есенції.

Вплив ефірного екстракту дерев, квітів, фруктів викликають стійкий імунітет у дитини до алергії на квітковий пилок, приплив сил та бажання поглинати знання з подвоєною силою. Нехтувати користю цих чудодійних ліків, дарованих самою природою, отже, позбавити малюка приємного та безболісного способу покращити самопочуття, що має, до того ж, накопичувальний ефект.

Кілька можливих наслідків від періодичного лікування аромапроцедурами на основі ефірних олій:

  • уповільнюється старіння

  • покращується кровообіг

  • стабілізується тиск.

У випадку з дитиною ці показники можна процитувати інакше: -стимулюється викид ендорфіну і розподіл клітин у дитячому організмі, а отже, зміцнюються кістки, м'язи, зв'язки; -Підвищена робота кори головного мозку пробуджує в малюку спрагу до поглинання знань і різного роду активності в дитячому садку; -знижується метеозалежність, неспокійність та тривожність. Найкращим методом запобігання побічним ефектам буде ваша батьківська інтуїція, спостереження та поміркованість: стежте за станом малюка та його реакцією на різні аромати, щоб визначити, які впливають на нього найбільш благотворно, особливо, якщо у дитини діагностовано ОВЗ.

>

Ефірні олії, готові для броні та попереднього замовлення прямо зараз

Пам'ятаючи, що у наших руках здоров'я вашої родини, ми підбираємо якісні та корисні продукти, якими користуємося самі. Ви можете замовити на нашому сайті ефірні олії лемонграсу, сакури , орхідеї, жасмину, лаванди, франжіпані, інжирного чаю, мандарину, апельсину та кафір лайма для дітей дошкільного віку за рекомендацією від наших фахівців, але фінальний вибір, звичайно, за вами. Ваше здоров'я та здоров'я ваших дітей – ваш вибір!