Топ-5 популярних тайських зубних паст

Тайські зубні пасти: три складових популярності


Серед величезного розмаїття товарів від тайських виробників особливою популярністю користуються зубні пасти. Саме їх часто привозять з подорожей в Таїланд, а зараз - часто замовляють на сторінках інтернет-магазину Tomyam.com.ua. Три основних складових всесвітньої популярності тайських зубних паст - це:

• повністю натуральний склад, який безпечний для здоров'я і не викликає алергічних реакцій;
• швидкий ефект - вже після першого використання ви помітите, як ваші зуби стали білішими, менш чутливими або зник неприємний запах у ротовій порожнині;
• демократична ціна, завдяки якій скористатися товарами від тайських виробників може кожен середньостатистичний українець.
Однак не варто обмежуватися тільки на трьох названих переваги. Тайські зубні пасти також дуже економічні, упаковка має стильний лаконічний дизайн, а багато товарів мають приємний запах. Тепер - більш докладно про найпопулярніші зубних пастах з Таїланду.

Топ-5 популярних тайських зубних паст


• Зубна паста для надчутливих зубів. Ефективно боротися з карієсом, зубним каменем і парадонтитом можна за допомогою тайської пасти, в складі якої - лише натуральні екстракти. Також засіб ефективно видаляє наліт з зубів.
• Зубна паста з гвоздикою. Трав'яна паста з екстрактом гвоздики допоможе подолати підвищену чутливість, освіжить подих, прибере зубний наліт. Дуже добре підходить для відбілювання зубів і має антибактеріальний ефект.
• Зубна паста з травами і ноні. Трав'яні екстракти та екзотичний фрукт ноні - саме такий «коктейль» необхідний вашим зубам, щоб позбутися від зубного каменю, карієсу і хвороб ясен, не завдаючи собі шкоди.
• Зубна паста з солодкуватим смаком. Якщо хочете подарувати зубної емалі м'яке відбілювання, дезінфекцію і зміцнення, обов'язково скористайтеся спеціальною тайської пастою, в складі якої немає небезпечних хімічних сполук.
• Зубна паста з натуральними екстрактами. Цілий набір органічна екстрактів - мирра, ромашка, шавлія, гвоздика - покликаний надовго зберегти свіжість і здоров'я зубів. До того ж, паста усуває неприємний запах з рота і нейтралізує хвороботворні бактерії.
Скажіть «прощай» проблем із зубами!
Сьогодні далеко не кожен українець може похвалитися ідеальним станом зубів, тому інтернет-магазин Том Ям стане вашою «паличкою-виручалочкою» на шляху до здоров'я ротової порожнини.

Пародонтоз, зубний камінь, жовтий наліт, карієс, надчутливість, кровоточивість - на жаль, більшості українців періодично доводиться слухати ці невтішні діагнози. Будь-яку проблему набагато простіше попередити, ніж довго (і дорого!) Боротися з наслідками. Один з найефективніших шляхів - двічі в день чистити зуби за допомогою якісної натуральної зубної пасти. Косметика з Таїланду як не можна краще підійде для того, щоб назавжди сказати «прощавай» стоматологічним проблемам.