Тайські інгалятори - панацея від усіх бід

Інгалятор - це пристосування, схоже на вигляд з олівцем і має деякі специфічні особливості. У нас його використовують у разі захворювання, проте спочатку тайські інгалятори були введені для свіжості і профілактики.

Уявити тільки, людина йде з роботи, втомлений, йому жарко і зовсім нічого не хочеться - лише освіжитися ковтком води, якої, зрозуміло, під рукою немає. Ось для цього і існують інгалятори, адже досить одного впорскування і прилив сил дозволить відновити сили після виснажливої ​​роботи.


Саме пристосування має подвійну структуру. Нижній контейнер оснащений ефірною олією, яке і є основою впорскування.

Верхня частина служить конкретно інгалятором і харчується від нижньої частини. У разі захворювання, з контейнера можна взяти кілька крапель рідини і нанести на ямку біля основи потилиці, за вухами, на лобі і біля носа. Ці точки тісно пов'язані з нервовими закінченнями, що дозволяє позитивно реагувати на вплив масла.

Якщо ж інгалятор використовується в якості всприсківают кошти, то виділення пари з верхньої частини дозволить легко відновити дихання і свіжість, дасть певну підживлення енергії організму.


Зручна також портативність цього кошти. Якщо раніше ароматерапія використовувалася тільки в домашніх умовах, що цілком логічно і зручно, то зараз, в принципі, це можливо в будь-якому місці. Інгалятор має форму олівця і легко вміщається в жіночу сумочку або чоловічий піджак, рюкзак дитини або просто красується на поличці біля дверей.

Тим більше що існують інгалятори на будь-який смак - і прості пластикові, і вишукані в металевому футлярі, і у вигляді іграшки.

Є сухі інгалятори - вони зручні для домашніх інгаляцій і в скляних пляшках з роликом - незамінні при головних болях і невралгіях.

Застуда, нежить, запаморочення, нудота, невралгії, головний біль - ось неповний перелік проблем, від яких допомагає позбавити така проста і в той же час дуже корисна дрібничка.

Кожен запах має свої особливості і тенденції, але головне у вживанні ароматерапії, якщо це так можна сказати - профілактика захворювання. Адже, як вже було сказано, в Європі інгалятори використовуються в основному для лікування. А якщо саму процедуру перенести до моменту прояву поганого самопочуття, то виходить вишукана суміш захищеного здоров'я.