НОНІ - ДЖЕРЕЛО ЗДОРОВ'Я І МОЛОДОСТІ

На сьогоднішній день дуже багато цінують косметичні засоби більше за їх зовнішні якості, ніж за корисні властивості. Соки фруктів, як і самі плоди, сприймаються лише тоді, коли приємні на смак. При цьому ніхто не замислюється, наскільки благотворним може бути вплив простого організму.

Плід ноні вважається одним з найбільш незвичайних фруктів для сучасного суспільства. Його специфічний запах відлякує безліч людей. Воно й не дивно: мало кого приваблює аромат протухлого сиру або вже неабияк залежавшегося м'яса. Однак у жителів Азії, Австралії і в Тихоокеанському регіоні Ноні входив до складу нормального раціону їжі людей.

До європейцям цей фрукт прийшов порівняно недавно - 18 років тому. Незважаючи на не надто приємний запах рослини, його корисні властивості з лишком перекривають цей невеликий недолік. Дуже часто сік Ноні виписується для лікування ракових хворих або тим, у кого є схильність до захворювань такого роду.

У фрукта є деякі особливості, такі як, наприклад, дають поганий запах, амінокислоти. Вони життєво необхідні людському організму, завдяки чому рослина і використовується в сучасному суспільстві. До переліку входять кислоти: глютаминовая, аспарагінова, аланін, пролін, тирозин і інші. Крім того Ноні популярний за рахунок достатку в складі Калію, Натрію, Кальцію і Фосфору, повного комплекту вітамінів від А до Е, біотин і так далі. У ньому також містяться ірідоіди, які дають можливість зберігати всередині плоду більшу кількість корисних речовин, ніж у звичайних фруктах.

Нарешті, необхідно сказати, що засвоюваність продукту досягає високих цифр - практично 100%. Завдяки ірідоіди меншу кількість корисних речовин засвоюється швидше і більше.

Крім того, що сік Ноні допомагає зміцненню організму і боротьбі з багатьма захворюваннями, він дає чудовий омолоджуючий ефект.

Справжній 100% сік Ноні кислуватий на смак. Дуже часто продають Сік Ноні розбавлений сиропом або фруктовим соком. При цьому на етикетці цього може і не бути. Само собою цей продукт набагато дешевше натурального соку і деякі продавці як в Таї, так і в інтернеті продають цей по суті даремний аналог під виглядом натурального соку.

Тому слід купувати сік Ноні у перевірених продавців, щоб не потрапити на підробку.

Корисний як сік, так і продукти, які отримують з висушених плодів і листя - капсули і чаї.

 Сік Ноні не дарма входить до складу косметичних продуктів. Не тільки тайські вчені відзначили особливу поведінку його в організмі, хоча саме вони стали використовувати Ноні найчастіше. Суть в тому, що цей плід є місцевим, тобто зростає від природи на цій території. А значить і витрат для виробників менше. Тому і робити вигідніше. Тайська косметика на основі Ноні вважається високоякісної, так як виготовлена ​​на місцевих натуральних речовинах.

З соком Ноні виробляють чудові зміцнюють і живильні креми, маски, шампуні, мило, які володіють чудодійною омолоджуючий ефект.