Ми вибираємо Таїланд

Таїланд - це невеликий наркотик, який залишається в серці кожного, хто там побував. Кожна вуличка з таємничими аптеками і вуличними торговцями, кожен ковток повітря в цій дивовижній країні.

Туди манить і тягне, як уже говорилося, це заразно для того, хто раз уже бував в Таїланді. Поступово починаєш звикати до цієї атмосферою тепла і вишуканості, але головне - косметика. Тисячі прилавків і мільйони різновидів одного і того ж кошти, очі дійсно розширюються від подиву

Щоб якісно підібрати продукт, потрібно знати як мінімум їхню мову, бо мовний бар'єр для продавця працює як спуск курка - завищити ціну.

Щоб не помилитися і купити правильну річ, що не підробку, теж ще потрібно побігати по місту.

І це не кажучи вже про складність пошуку тієї чи іншої дрібнички, яка поповнить косметичку - часом тільки в одній аптеці на весь Таїланд, яка працює, на жаль, не завжди так, як зручно туристам.

Вас порадує достаток інгаляторів, які дійсно освіжають і насичують енергією, чаїв всіх кольорів веселки, і декоративної косметики, яка заснована, до речі, виключно на натуральній основі. І це вже не кажучи про особливі ароматах усього перерахованого вище. Тайська косметика славиться своїми властивостями, а тому і доступність її обмежується.

Але головне - пам'ятати, що довіряти потрібно перевіреній людині, який продасть дійсно високоякісний продукт. А маючи такого, сміливо можна пірнати у вир з головою в незвичайний світ тайського раю.