Морінга - ЧУДО РОСЛИНА

Морінга - «чудо-рослина» повсюдно відоме в Індії і в інших тропічних регіонах планети і практично не відоме Європейцю.

А дарма! Морінга є справжнім надбанням для Людини. Крім того, що всі частини рослини можуть бути використані в їжу, косметика на основі Морінг цінується косметологами і лікарями по всьому світу.

Чому ж? Зараз пояснимо.

Своїми корисними Людині властивостями Морінга зобов'язана величезному комплексу елементів закладених в неї природою. Морінга є справжньою кладезью біологічно активних речовин - тут і величезна кількість вітамінів і мікроелементів, і амінокислоти, і найрізноманітніші масла, такі як Бегонове масло, завдяки якому Морінгу часто плутають з бегонії, і антиоксиданти, і це список можна довго продовжувати.


Морінга є відмінним природним бактерицидну і знезаражувальним засобом. Мелені насіння Морінги, наприклад, з давніх-давен використовувалися в Індії для очищення питної води від хвороб. Лікарями ж цінуються особливі болезаспокійливі і протизапальні властивості рослини. Завдяки їм, екстракти Морінг використовуються в засобах для боротьби з ревматизмом і артритами, запаленнями суглобів.

Косметологи ж оцінюють Морінгу як чудовий засіб для догляду за шкірою і волоссям. Косметика на основі Морінг володіє цілим спектром корисних властивостей - від глибокого очищення шкіри обличчя і до величезного потенціалу в оздоровленні волосся.

А Олія насіння Морінг - це справжній подарунок і здоров'я для шкіри!

Але навіщо зайвий раз говорити, просто спробуйте і не пошкодуєте.