Mistine No 1

Косметичний бренд Mistine має своє коріння в Таїланді. Введений в 1997 році на лідерські позиції ринку косметики, він впевнено тримається вже протягом 17 років завдяки компанії Better Way, засновнику цієї лінії.

Частина продукції виробляється на заводах, побудованих в Кореї.

Бренд "Mistine" був сертифікований як Номер один серед косметичних компаній в Таїланді.

 Майже 10.000 найменувань якісної косметичної продукції в усіх категоріях за розумною ціною.

Особливість цієї косметики лежить в складі. Він абсолютно натуральний і підходить будь-якій жінці. Якщо прийшовши в магазин, Ви не знаєте, що ж вибрати краще, адже безліч засобів можуть викликати алергію або негативно вплинути на організм в цілому, то за Mistine можна не переживати.

Таїланд славиться своєю косметикою, завдяки її природному складу, але Mistine базується на гіпоалергенної основі. Тобто яким би Ви аллергиком були - все одно така косметика не викличе негативної реакції.

Не без винятків, звичайно. Сам бренд підрозділяється на кілька видів, що грунтуються на різних ароматах і віці. Таким чином, жінці 50-ти років підійде один крем, в той час як юної 20-річній студентці - зовсім інший. До складу косметики входять виключно натуральні компоненти, такі як, наприклад, зелений чай або морські водорості, рідше - ефірні масла тропічних дерев.

Багато фрукти з тропічних країн мають особливе вплив на організм жінок європеоїдної групи. Їх певний склад впливає на шкіру таким чином, що жодні таблетки не можуть домогтися такого результату. Лікувальні властивості тайської косметики дійсно вражає. Mistine спеціалізується на харчуванні, омолодження і зволоження шкіри обличчя і тіла.