Мангустін - СКАРБ АЗІЇ!

Мангостин - справжнiй природний скарб Південно-Східної Азії!

За тайської легендою, вперше Мангостин виявив в лісі сам Гаутама Будда і саме він у результаті і подарував його людям.
І цей подарунок дійсно можна розцінювати як божественний дар.
З давніх-давен цей плід користувався серед тайців особливою пошаною - його вживали в їжу, використовували як ліки, варили на його шкірці чай і настоянки, використовували як компонент в мазі і бальзами.
І лише відносно недавно магія Мангостина стала доступна і нам!

Напевно дуже складно буде знайти людину, якій не припаде до смаку соковиті плоди Мангостин, але крім смакових якостей, фрукт має полезнейшие, визнані вченими і докторами, цілющі властивості.
Крім вітамінних комплексів і мікроелементів (калію, натрію, магнію, цинку і т.д.), шкірка Мангостин містить до сорока видів ксантони, елементів так званої «косметології майбутнього», які мають омолоджують властивостями.

Потенціал Мангостина складно переоцінити:
- Будучи природним гіпоалергенний, косметика і препарати на основі Мангостина практично не мають протипоказань.
- Мангостин використовується при боротьбі з дерматитами і іншими подразненнями алергічного характеру.
- Має яскраво виражені антиоксидантні властивості.
- Використовується як сильне протигрибковий, противірусний і протизапальний засіб, допомагаючи в боротьбі не тільки з вуграми і акне, а й навіть серйозними захворюваннями, такими як гонорея.
 -Як сильну антибактеріальну засіб і антисептик використовується для загоєння ран і пошкоджень шкіри
- Завдяки багатому набору вітамінів, мікроелементів і ксантонів, косметика на основі мангостину дуже живильна і має омолоджуючу дію.

Саме косметика на основі Мангостин розглядається провідними косметологами і фармакологами як гідна заміна синтетичним і хімічних препаратів, так як Мангостин зарекомендував себе як сама справжня природна криниця здоров'я і краси. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі!