КРАЩІ ВИРОБНИКИ ТАЇЛАНДУ - Abhaibhubejhr Hospital

Чао Phya Abhaibhubejhr - це одне з найбільш шанованих медичних і науково-дослідних установ у Таїланді.

 Цей госпіталь прихильник цілісного підходу до забезпечення здоров'я. Тому основою їх досліджень є вивчення взаємодії з природою, при якому досягається кращі можливості підтримувати здоров'я і красу людини.
Це продукти вищого класу, які м'яко і природно працюють з нашими органами і за допомогою натуральних трав стимулюють власні процеси регенерації, оновлення та оздоровлення.

Колись 20 років тому Чаопхрая Abhaibhubejhr Госпіталь почав виготовляти продукти фітотерапії для власних потреб.
 Сьогодні він має 30 офіційно затверджених і ліцензованих в Таїланді медичних продуктів. При розробці своїх коштів, починаючи від не- аерозольного спрею від комарів до сиропу від кашлю, Abhaibhubejhr завжди керувався своєї первісної політикою вибору лікарських рослин високого рівня безпеки та з достатньої наукової підтримкою їх номінальних параметрів


Трави є прекрасними природними джерелами поживних речовин для здоров'я шкіри і волосся. Щоб скористатися всіма їх перевагами, Abhaibhubejhr проявляє велику турботу в підготовці рослинних екстрактів для створення своїх продуктів особистої гігієни, починаючи від кремів для обличчя, лосьйонів або мила. Всі продукти догляду за шкірою Abhaibhubejhr, в тому числі огірковий крем для обличчя або гель для обличчя і тіла з мангустіна, пройшло тести на аллергентность Департаментом медичних наук.

Рослинні продукти Abhibhubejhr мають високу якість, яке досягається завдяки використанню передових технологій для підвищення цінності фітотерапії і робить їх безпечними та доступними для користувачів.
Відходи виробництва знищуються на сміттєспалювальних цехах лікарні і системах очищення шламових відходів.

 Контроль якості продукції цього бренду починається від ферми.
Весь процес посадки, прибирання та переробки сертифікований.
Крім того, що поставляють господарства інспектуються відповідно до системи внутрішнього контролю CAF 3 рази в рік.
Рослинні матеріали від ферм проходять жорсткі лабораторні тести, включаючи тонкошарову хроматографію і високоефективну рідинну хроматографію.
Для дослідження, зберігання та переробки використовується найсучасніше обладнання, таке як атомно-абсорбційні системи, новітні морозильні камери.
Завод має мікробіологічну блок для виявлення забруднення.

Кращі фармацевти і вчені з досвідом роботи в своїх областях розробляють продукти з рослинної сировини, використовуючи знання традиційної народної медицини і останні наукові досягнення та розробки.