Козяче молоко - СЕКРЕТИ МОЛОДОСТІ

Корисні властивості молока були відомі людям ще в допотопні часи, проте, в умовах сьогоднішнього світу, коли на ринку можна зустріти величезну різноманітність продуктів на основі якихось екзотичних інгредієнтів, просте і вивірене засіб стало потроху забуватися. І дуже даремно, так як молоко є одним з кращих натуральних компонентів для косметології.

Дійсно корисним є і коров'яче молоко, проте, найбільшу славу має саме козяче - завдяки своїм особливим компонентам, козяче молоко самим позитивним чином впливає на тіло людське.

Козяче молоко навіть в сирому вигляді можна використовувати і як засіб для вмивання, і в якості шампуню, і як засіб для догляду за шкірою, а легендарні молочні ванни Клеопатри, взагалі за своєю суттю є найкращою візитною карткою корисних властивостей молока.

Проте, в наш час чисте козяче молоко досить складно знайти - його не продають у великих універмагах, та й на ринку останнім часом стало складніше знайти.

Та й то що продається, невідомо звідки і на яких пасовищах паслися тварини.

Для косметичних засобів в Азії використовується тільки чисте молоко, яке виробляють в екологічно чистих гірських районах.

 Якщо ж козяче молоко так добре діє в «сирому» вигляді, уявіть же який його потенціал у вигляді косметики?

У складі молока міститься справжній коктейль з вітамінів і мікроелементів - вітаміни А, С, В, Е, D, кальцій, калій і інші корисні мінерали.

А антиоксидантні, омолоджуючі, антибактеріальні, живильні і зволожуючі властивості козячого молока роблять його безцінним космнтологіческім продуктом.

Відразу скажу, в сім'ї останнім часом особливої ​​популярності набув крем для тіла на основі козячого молока - після нього шкіра стає приємною на дотик, практично оксамитової, не вимагає додаткового догляду.