Сім фактів про знаменитого дезодорант Кристал

«Кристал»: таємниці самого популярного азійського дезодоранту


Вам напевно доводилося чути, що багато розрекламовані дезодоранти можуть нести потенційну небезпеку для здоров'я. Цілком логічно, що виникає питання: який же дезодорант є одночасно ефективним і безпечним? Дезодорант Кристал, найпопулярніший засіб від азіатських виробників, однозначно заслуговує вашої уваги, тому що поєднує в собі натуральність, безпечність та ефективність. У складі Кристалів - натуральні галун, які зарекомендували себе як гідна альтернатива антиперспіранти на шкідливою спиртовій основі.

Ще кілька років тому асортимент дезодорантів Кристал обмежувався парою найменувань, а тепер різноманітність форм випуску здатне задовольнити запити навіть найвимогливіших покупців. До речі, більш детально дізнатися про варіанти Кристала ви можете в інтернет-магазині Том Ям. Натуральні дезодоранти можна придбати у вигляді спрея, порошку, стіки, колекційного набору - все залежить від того, який вам більше до душі.

Сім фактів про знаменитий «Кристал»


• У складі Кристала немає небезпечної хімічної сполуки - хлоргідрату алюмінію (науково доведено, що використання цієї речовини небезпечно для здоров'я). За своїм складом Кристал - це тільки природні галун.
• Кристал можна наносити не тільки на пахвову зону, але і на ноги.
• Азіатський дезодорант не тільки ефективно усуває запах поту, але і активно бореться з бактеріями, які є причиною пітливості.
• Перед нанесенням дезодорант Кристал потрібно трохи змочити водою.
• Одного нанесення Кристала вистачає на добу - до тих пір, поки ви не змиєте захисний шар під душем.
• Кристал випускається як з різними запахами, так і у варіанті без запаху - все залежить від того, яким саме дезодорантом ви віддаєте перевагу користуватися.
• В асортименті нашого інтернет-магазину Том Ям представлений набір з 12 дезодорантів: 11 з різними натуральними екстрактами і один - нейтральний.
Дезодорант Кристал: думка експертів
Всі експерти в області косметології сходяться на думці, що Кристал - оптимальний варіант дезодоранту для тих, хто хоче виглядати бездоганно без шкоди для власного здоров'я. Однак вам слід бути обережними: на сучасному ринку з'явилися неякісні аналоги квасцовую дезодоранту, в складі яких присутній хлоргидрат алюмінію.

Варто акцентувати увагу на кількох тезах, що визначають думку експертів з приводу дезодорантів Кристал:

• найбільш ефективним вважається роликовий дезодорант, проте можливі варіанти;
• якщо ви купили Кристал і він вас з яких-небудь показниками не задовольнив, спробуйте придбати іншу форму випуску;
• визначитеся, який саме Кристал вам необхідний - з запахом або без запаху;
• є великий вибір дезодорантів з натуральними екстрактами, які надають додаткове благотворну дію на шкіру (наприклад, Кристал з екстрактом куркуми відбілює шкіру, підвищує її еластичність і знімає роздратування).