Огляд натуральної косметики з Азії

Натуральна косметика з Азії

Ера модних брендів і гламурної реклами з дівчатами модельної зовнішності відходить на другий план. Сьогодні все більше жінок віддає перевагу органічної косметики. Ці кошти не просто надають зовнішній лиск, а діють зсередини, адже тільки здоров'я є запорукою справжньої краси.

Найбільшою популярністю користується натуральна косметика з Азії: В'єтнаму, Таїланду, Китаю, Японії, Індії, Кореї, Камбоджі. Ця якісна і доступна продукція виробляється на основі природних компонентів. А тому такі кошти ніколи не викличуть алергічної реакції і не зашкодять здоров'ю.

Сучасний ринок пропонує широкий вибір косметичної продукції. Свій товар знайдуть жінки різного віку з будь-яким типом шкіри.

Однією з головних країн-виробників є Таїланд, який завжди славився своїми косметичними рецептами. Ви можете замовити всі необхідні засоби для щоденного догляду за шкірою і волоссям, починаючи від зволожуючого молочка і закінчуючи омолоджуючий кремом. Так, ідеальним засобом для щоденного догляду за обличчям є термальний спрей Mineral Water від бренду CutePress. Екстракт огірка моментально освіжає шкіру, а вітамін Е живить її. Засіб зручно наноситься на шкіру, а його невеликий флакончик компактно вміститься в дамській сумочці. Ціна у спрею дуже демократична, так що це засіб стане обов'язковою складовою жіночої косметички.

Універсальний доктор для особи, тіла, волосся - кокосове масло. Тайська марка Tropicana випускає чудодійний варіант Coconat Oil. Бутильовану олію холодного віджиму можна використовувати для лікування посічених кінчиків, поліпшення стану шкіри голови і зміцнення волосся. А регулярне нанесення масла на обличчя і тіло зробить шкіру м'якою, гладкою, свіжою та здоровою.

Найдавніші рецепти Китаю знайшли своє втілення в милі Chinese Herbal Soap. Вмиваючись їм, можна назавжди забути про сухість шкіри. Більш того, мило має цілющі властивості - воно захищає, живить і омолоджує шкіру. У рецептуру засобу входять екстракти лотоса, жасмину, женьшеню і китайського перлів.

Тональний крем, виявляється, теж може бути корисним. Легкий ВВ-крем від бренду Mistine (країна-виробник Корея) не тільки замаскує дефекти шкіри, але і зволожить її, наситить вітамінами і сповільнить процес старіння. З чудо-кремом шкіра буде виглядати свіжою і молодшою. Крім того, засіб захистить обличчя від зовнішніх подразників - палючого літнього сонця, осіннього вітру і зимового морозу. Для вечірнього виходу ВВ-крем можна покрити шаром пудри. Найкраще в цих цілях підійде засіб Tanaka від тайського бренду Srichand. Це м'яке матирующее засіб відмінно поєднується з чутливою і проблемною шкірою. Таємний інгредієнт - екстракт лікувального рослини Танака, що нерідко включають в тайську органічну косметику.

Незамінні в спеку матирующие серветки. Японія виробляє органічний варіант - Molinard Face Blotters. Ці серветки виготовлені з 100-процентного льону. Вони прекрасно видаляють частинки бруду, пилу, залишки косметики і піт. Словом, все, що в подальшому провокує запальні процеси. Натуральні серветки підходять для всіх типів шкіри. Економною упаковки вистачить надовго, адже в ній 100 штук ультратонких серветок з японського льону.

Альтернативою салонної процедурою стане м'який скраб Убтан (країна-виробник Індія). Це порошкове засіб глибоко очищає пори, але в той же час не пошкоджує верхні шари шкіри, як це роблять інші скраби. Виготовлений по Аювердіческій формулою, Убтан стане незамінним засобом для чищення особи в домашніх умовах. Досить змішати порошок з водою, маслом або маскою і нанести на шкіру. Залишки кошти змивають теплою водою.

Придбати ці та багато інших косметичні засоби від азіатських виробників можна на різних торгових точках. Щоб не стати володарем марною підробки, робіть покупки тільки в спеціалізованих магазинах. Одним з них є інтернет-магазин Tom Yam. На його офіційному сайті http://tomyam.com.ua/ ви можете ознайомитися з широким асортиментом кращої органічної продукції Сходу. Тут є все - від косметики до еко-продуктів - наприклад, ароматної кави з Камбоджі. Тепер кавомани зможуть пити свій улюблений напій і не турбуватися про те, що він шкодить їхньому здоров'ю.

Разом з Tom Yam ви зможете організувати корисний шопінг, не виходячи з дому.