НАММАН МУАЙ - улюблений крем тайських спортсменів тепер і в Україні!

Протинабрякові та протизапальні бальзами для м'язів присутні в аптечці не тільки професійних спортсменів. Такі засоби незамінні в період холодів, коли суглоби «пустують» на зміну погоди або мучить регулярний артрит.

З давніх-давен тайські препарати вважалися більш ефективними і дієвими, ніж продукція з аптечного мас-маркету. Хочете повернути гарне самопочуття, позбувшись від болів або розтягувань? Зверніть увагу на знамениту тайську мазь Namman Muay, купити яку пропонує найбільший інтернет-магазин товарів з Тая

Tomyam.com.ua. Ось основні, що представлені на сайті:

1. Namman Muay Cream - 30 грам;

2. Namman Muay Cream - 100 грам;

3. Namman Muay Thai Oil - 15 мл;

4. Namman Muay Thai Oil - 30 мл;

5. Namman Muay Thai Oil - 60 мл.

Намман Муай - незамінний помічник для тайських боксерів і спортсменів Таїланду


Ця мазь давно відома тайським спортсменам, бо дає змогу швидко позбутися від негативних наслідків діяльності, пов'язаної з фізичним навантаженням. Namman Muay зніме біль або позбавить від дискомфорту після пробіжок, занять йогою або фітнесом, їзди на велосипеді або тривалої фізичної активності. Вона рекомендована для використання при радикуліті, артрозі, артриті, а також захворюваннях дихальних шляхів. Універсальна дієва мазь поверне вам прекрасне самопочуття, усунувши болю, запальні процеси або розтягування в м'язах, суглобах.

Мазь Namman Muay може використовуватися в комплексі з іншими тайськими засобами для посилення ефекту:

1. Розігріваючи масла, які стимулюють кровообіг і прискорюють проникнення активних компонентів в шкіру і м'язи.

2. Кремами-анальгетиками, що володіють сильним знеболюючим дією.

3. Бальзамами і кремами з охолоджуючим ефектом.

Історія тайського бренду Намман Муай


Компанія почала своє становлення в далекому 1945 році. Засновник бренду - спортсмен, боксер, тренер, а також володар докторського ступеня з фармакології. В середині 60-х років компанія налагоджує комерційне виробництво бальзамів і мазей, які миттєво стають бестселером в Таїланді.

Сьогодні мазі Намман Муай використовують в кожному тайському спортзалі або боксерському клубі. Ефективність, дієвість, безпеку кошти підтверджують численні позитивні відгуки. Тож не дивно, що Namman Muay перекочував до Європи, адже туристи привозили його з Тая як екзотичний сувенір.

Зараз ця мазь відома у всьому світі, а купити її просто навіть в Україні, адже на сайті Tomyam.com.ua кращі ціни на тайські бальзами. А доставка здійснюється по всій країні: Львів, Київ, Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Херсон, Маріуполь, Ужгород, Рівне, Суми.

Секрет ефективності мазі анальгетика Namman Muay


Як і будь-який тайський продукт, мазь заснована на природних компонентах. Це означає, що бальзам гіпоалергенний, органічний, натуральний, безпечний.

Namman Muay має широкий спектр дії. Його використовують для:

1. Усунення больового синдрому будь-якого типу.

2. Покращення кровотоку.

3. Зняття запальних процесів.

4. Зменшення набряклості.

Бальзам простий в застосуванні, легко всмоктується в тканини і не має протипоказань. Namman Muay - це кращий засіб для підготовки тіла до тривалих тренувань або фізичних навантажень, а також швидка допомога при травмах або розтягнення.