Косметика з Азії

Екзотичні східні країни все ще залишаються новинкою для недосвідчених туристів. Всього кілька років минуло з тих пір, як «бледнокожіе» європейці ступили на землі Піднебесної країн і почали вивчати їх культуру і сучасність. Сьогодні з подорожей по сходу везуть не тільки марні сувеніри, а й масу корисних і цікавих речей, починаючи від незвичайних фруктів і закінчуючи одягом і косметикою. Про останню варто розповісти докладніше.


Останні пару років прекрасні дами тільки і говорять, що про косметику з Азії. Японські, китайські, корейські, індійські, тайські шампуні, креми, гелі і маски стали не просто світовою сенсацією - вони буквально підкорили росіянок і українок, які дорвалися до міжнародних сайтів покупок eBay і інших. Довгий час існувала думка, що азіатська косметика не підходить для європейських жінок, що у азіаток шкіра грубіша, жирна і проблемна, тому для них потрібна косметика з сильним ефектом. Багато хто вважав, що гелі і маски зі Сходу, які рекламують миловидні дівчата з ідеальною шкірою і розкішним волоссям, зроблять їх шкіру сухою, чутливою і взагалі викличуть алергічні реакції.
Справедливості заради варто помітити, що азіатська косметика відома на Далекому Сході Росії вже не перший рік. Оскільки дешевше привезти товар з сусідньої країни, ніж чекати доставку з Європи, місцеві мешканки першими почали освоювати ринок. Слідом потягнулися і міські мешканки: позитивні відгуки швидко поширилися по всьому Інтернету.


Особливою любов'ю користується натуральна косметика з Таїланду, яка поєднує в собі прекрасні очищаючі і живлять властивості, натуральні інгредієнти і прийнятну ціну, порівнянну з європейської косметикою мас-маркету. Як і будь-яка країна, Таїланд має власні, перевірені часом рецепти краси, які передаються з покоління в покоління вже кілька століть.


Їх головними інгредієнтами залишається кокосове масло і його похідні. Його додають у всілякі засоби або застосовують безпосередньо: змащують волосся для гладкості і густоти, наносять на обличчя або використовують з якості масажного. Деякі вважають, що саме завдяки кокосу тайки підтримують свій зовнішній вигляд на такому рівні: гладке, сяюче обличчя, струнка фігура і розкішне волосся. Якщо ви не хочете возитися з самим маслом або не впевнені, що воно підійде вам, скористайтеся тайської косметикою: воно присутнє в складі багатьох продуктів.


На другому місці стоять ефірні масла, які виробляють тут же, натуральні трави, екстракти місцевих фруктів (багато з них ростуть тільки в Азії, що дозволяє вважати косметику унікальною), водорості, різні види глини. Деякі препарати можуть похвалитися вмістом такого екзотичного речовини, як витяжки з отрут гадюк. Всі ці компоненти рослинного походження, тому не можуть нашкодити вашому здоров'ю і красі. Із сучасних компонентів можна відзначити колаген, перлову витяжку, золотий пил і коензими, але їх зміст набагато менше, ніж в аналогах європейського виробництва.
Кому ж підходить тайська косметика? Абсолютно всім. Дивно, але виробники не дотримуються чіткого поділу за типами шкіри вважаючи за краще робити упор на конкретні проблеми. При цьому гелі для вмивання проти акне можуть використовувати як дівчата з жирною шкірою, так і власниці сухої. Немає і звичної угруповання по віковим групам: косметика призначена для проблемної шкіри, яка почала в'янути і зморшкуватою. Для останніх є спеціальні антивікові серії, які обіцяють неймовірний результат і усунення до 50% зморшок.
Але обіцянки обіцянками, а на результат подивитися хочеться. Для цього варто лише поглянути на фотографії місцевих мешканок або почитати відгуки про продукцію. Кращою рекомендацією служитимуть сотні схвальних відгуків від дівчат і жінок, які вже випробували косметику на собі.