Ароматерапія для дітей. Ефективність ефірних олій25.06.2020

Жодна лавка чудодійних препаратів не обходиться без ефірних олій. Ароматерапія стала незамінною частина побуту в культурах середньо- та південноазіатських народів.

Читати далі...

Як правильно вибирати товари з Таїланду?25.02.2020

Товари з Таїланду знайшли особливу популярність завдяки трьом факторам: низькою ціною, натуральності, ефективності. Виробники роблять ухил на те, щоб не стільки маскувати проблеми і дефекти зовнішності, скільки лікувати їх, що і дає кращий результат. Природно, що на лідируючих позиціях стоїть косметика, а також харчові продукти - інгредієнти національної кухні, чай, кава. Тому і розглянемо, як правильно вибирати товари з Таїланду.

Читати далі...

Відбілюючі тайські зубні пасти25.02.2020

Тайські зубні пасти істотно відрізняються від звичних для нас паст в тюбиках. Вони мають інший смак, колір і незвичайну структуру. Крім того, тайці випускають пасти в шайбообразних круглих коробочках.

У чому ж секрет цих відбілюючих паст і чому вони стали так популярні в Україні?

Читати далі...

Тайські мазі, бальзами та їх види25.02.2020

Тайські мазі і бальзами протягом багатьох століть тримають марку якості і користуються високим попитом у всьому світі. До складу входять екстракти цілющих трав, які надають загоюють і захисні властивості. Такі бальзами та мазі різні за ефектом, тому їх слід застосовувати в залежності від симптомів. Розглянемо докладніше кожен з видів тайської мазі.

Читати далі...

Чоловіче облисіння - як розпізнати і якими засобами боротися?27.11.2018

Надмірне випадання волосся - проблема, з якою стикаються не тільки сучасні чоловіки, а й жінки. Якщо вчасно не вжити заходів, можна розпрощатися з красивою, густою шевелюрою. Як зрозуміти, коли випадання волосся стає проблемою, яку потрібно вирішувати за допомогою спеціальних засобів? Розбираємося разом.

Читати далі...