КОКОСОВЕ МАСЛО І СЕКРЕТИ КРАСИ

Кокос користуються успіхом далеко не у кожного человека.Кокосовая стружка викликає у багатьох огиду і навіть алергію.

Однак подібних випадків не спостерігалося у масла, зробленого з цього плоду. Підходить воно для всіх різновидів шкіри, і, всупереч загальноприйнятій думці, досить швидко вбирається.

При використанні кокосового масла захист для зовнішньої оболонки тіла забезпечена максимальна, навіть при агресивній формі впливу навколишнього середовища.

Зволоження також виробляє сильний ефект, що особливо актуально в морози взимку і сухе повітря влітку.

Дрібні вікові сліди прибираються при впливі кокосового масла на зону появи.

З властивостей також цікавим вважається сонцезахисні, якщо наносити конкретно до, під час і після засмаги.

Кокосове масло сприяє зростанню і зміцненню волосся завдяки збільшенню білка в організмі.

Саме масло при температурі нижче 25 градусів тверде, тому перед застосуванням його потрібно потримати кілька хвилин в теплій або гарячій воді до зміни консистенції.

Якщо використовувати кокосове масло в якості маски, то наноситься воно за 15-30 хвилини до самого миття або на вологе волосся на пару хвилин після самого (що, до речі, є захистом при частому використанні фена і плойки).

Зберігають кокосове масло 18 місяців в закритому стані і півроку - в відкритому.

Щоб воно простояло якомога довше, зберігати потрібно далеко від сонячних променів в твердому стані, тобто при температурі нижче 25 градусів.

Увага! Дуже легко потрапити на підробку!

Тому звертатися потрібно тільки до перевіреного виробника або поставщіку.Масло яка не застигає, а залишається рідким навіть при охолодженні - не є натуральним.

Якщо ж кокосове масло справжнє, то ефект не змусить себе чекати і незабаром шкіра, волосся або нігті будуть в чудовому стані: сильні і красиві.

Крім того, це масло має властивість омолодження, що також актуально в наш час.